Poëzieavond met Janne Schra

Janne Schra in De Boerderij

Voor een avondje was Janne Schra ’terug op het nest’. Met haar (nieuwe) pianist Jochem Braat stond Janne op het podium waar ze ooit, als klein meisje, samen met haar muzieklerares, voor het eerst mocht optreden. Een thuiswedstrijd, maar voor Janne is dat niet anders dan een afgeladen Carré.

Janne Schra in De Boerderij

Poëzieavond

Janne Schra trad op ter gelegenheid van de poëzievertaalwedstrijd, een terugkerend evenement, georganiseerd door de Stichting Kunst en Cultuur Huizen. Medeorganisator Nol van Bennekom kroop voor een paar nummers achter de contrabas om Janne te begeleiden.

Winnaars poëzievertaalwedstrijd
V.l.n.r.: Petra Kos, Willem van der Vegt, Marlous Verbeek, Roxane van Iperen, Guus van den Arend Schmidt en Henk Aertsen

Poëzievertaalwedstrijd

De jaarlijkse wedstrijd werd dit jaar gewonnen door Guus van den Arend Schmidt, uit Baarn. Speciaal hiervoor was lokale omroep RTV Baarn naar De Boerderij gekomen. De tweede plek was voor Willem van der Vegt uit Zwolle, de derde plaats voor Arie Sonneveld uit Dieren (helaas niet aanwezig). De 35 inzendingen werden beoordeeld door juryleden Henk Aertsen, Petra Kos en Roxane van Iperen. Wethouder Marlous Verbeek reikte de prijzen uit en Maartje van Weegen nam de presentatie voor haar rekening.

Winnaar poëzievertaalwedstrijd
De eerste prijs bestond uit een schilderij van Huizer kunstenaar Rudolf Kooij

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter