Huizer vrouwtjes maken

In het Huizer Museum gingen vanmiddag zes kinderen aan de slag met het maken van Huizer vrouwtjes. Dit deden ze naar voorbeeld van de kunst van Huizer kunstenares Marie-Thérèse Mentink. Ze schilderden een achtergrond en plakte daar een Huizer vrouwtje op dat bestond uit een collage van papier.

In het Huizer Museum is op het moment de tentoonstelling ‘Kunstduet’ van Bertha thoe Schwartzenberg en Marie-Thérèse Mentink te zien. Tijdens de tentoonstelling worden verschillende activiteiten in het KinderAtelier georganiseerd. De volgende activiteiten zijn

  • 04 okt 2017: Gelukspoppetjes maken
  • 11 okt 2017: Boetseren
  • 18 okt 2017: Gelukspoppetjes maken

De tentoonstellig is nog te zien tot 31 oktober.

Vrijwilliger Andrea laat de kinderen haar inspiratie voor de workshop zien.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter