Reparatie Kerkmuur Oude Kerk

Huizen Oude kerk Kerkmuur

Twee keer werd de historische kerkmuur rondom het terrein van de Oude Kerk in het centrum geraakt door een personenwagen. Daarbij raakte de muur zwaar beschadigd. Gelukkig wordt de kerkmuur weer helemaal opgebouwd! De losse delen worden op een herstelde fundering als een puzzel vakkundig teruggeplaatst.

In de loop van volgende week worden de werkzaamheden afgerond.

Huizen Oude kerk Kerkmuur
Huizen Oude kerk Kerkmuur
Huizen Oude kerk Kerkmuur

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Henk Heijnen

Haarsalon Huizen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter