Wegwerkzaamheden in Huizen

Op twee plaatsen in Huizen worden op dit moment verkeersdrempels aangelegd. Bij de Oostermeent op de kruising Regentesse met de Bovenmaatweg en bij de  kruising Voormaat- Zuiderzee. De gemeente gaat drempels aanleggen en het fietspad aanpassen. De werkzaamheden duren vier weken en de omleidingsroutes worden met bebording aangegeven. 

Bij de kruising Voormaat Zuiderzee is een tijdelijke extra oversteekplaats gecreëerd.

 

Blijf op Huizer hoogte

De fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek brengen Huizen iedere dag voor jou in beeld. Hier zie je iedere dag nieuwe foto’s of lees je de laatste nieuwtjes of uitgaanstips op de evenementenagenda. Wil je ook op Huizer hoogte blijven ? Volg ons dan op onze Facebookpagina en mis niets.

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter