Oldtimersfestival 2018

Het achtste Oldtimer Festival Huizen is er klaar voor. Vandaag staat het Nautisch kwartier weer helemaal vol oude voertuigen voor iedereen om te bewonderen.

De eerste toertochten zijn van start. Niet alleen auto’s, maar ook vrachtauto’s, bussen, tractoren, motoren, scooters en bromfietsen. Een aantal Politie-Porsches, oldtimer ANWB wegenwacht wagens en twee bussen van het NZH Vervoer Museum  maakt deel uit van de collectie.

Er zijn maar liefst 230 auto’s verdeeld over maar liefst 62  verschillende automerken. Daaronder ook vijftig auto’s met een bouwjaar van voor de tweede wereldoorlog. Kortom een indrukwekkende collectie van museale oldtimers, Voor de deelnemers aan het festival wordt weer een toertocht in de omgeving van ’t Gooi georganiseerd. Ook dit jaar is er ook een gevarieerd muziekprogramma.

Blijf ook op Huizer hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

 

 

 

 

Voor Jou Uitgezocht

2 Reacties

 • Reageer
  Terry
  1 september 2018 op 15:16

  Ik vermaakte mij prima op dit festival totdat ik een marktkraampje van nb. de SCIENTOLOGY CHURCH ontdekte! Niet met zoveel woorden natuurlijk, want dan wil bij voorbaat al niemand meer met ze praten, maar de verkopers van de L. Ron Hubbard boeken zijn gewoon vertegenwoordigers van de SCIENTOLOGY CHURCH! Dat gaven ze desgevraagd ook toe. Wie van de organisatie vond het een goed idee om deze volksverlakkende, oplichtende home- wreckers bij dit evenement te betrekken en waarom precies?

 • Reageer
  Zonnige AtelierRoute Huizen - OpHuizerhoogte.nl
  13 oktober 2018 op 22:52

  […] een bijzondere prijsuitreiking: de famile Damen kreeg, als winnaars van de Spietentocht tijdens het Oldtimerfestival, een tekening van hun oldtimer overhandigd, vervaardigd door kunstenaar Pieter […]

 • Laat een reactie achter