Mooiste tankstation van Huizen gaat sluiten

Na ruim vijftig jaar gaat het mooiste tankstationnetje van Huizen sluiten. Vlaanderen aan de Beemsterboerstraat gaat op zaterdag 19 augustus dicht. De prachtige oude pompen en de unieke service zullen dus gaan verdwijnen uit het dorp. Hoewel dezelfde medewerkers verder gaan in de vestiging aan de Nieuw Bussummerweg gaat er toch een stukje dorpsgezicht verloren.

vlaanderen

Saneren

Na de sluiting wordt gestart met het saneren van het pompstation. De tanks en leidingen worden verwijderd en het straatwerk weer hersteld.
Hopelijk blijven de oude pompen behouden en krijgen ze een mooi plekje elders.
De klanten kunnen na de sluiting nog wel terecht op het onbemande station aan de Ambachtsweg, of het tankstation op het hoekje Nieuw Bussummerweg-Ceintuurbaan.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Tankstation wordt omgebouwd tot appartementen - OpHuizerhoogte.nl
    1 december 2017 op 22:35

    […] is al niet veel meer dat aan het tankstation van Vlaanderen doet denken, wat meer dan vijftig jaar aan de Beemsterboerstraat gevestigd zat. De pompen zijn weg, het straatwerk is hersteld. Aan de […]

  • Laat een reactie achter