Feestelijke oplevering Kinderboerderij

De kinderboerderij de Warande werd vanmiddag feestelijk opgeleverd in het bijzijn van veel genodigden waaronder wethouder Janny Bakker. En wat is het mooi geworden ! De medewerkers gaven een rondleiding in het nieuwe gebouw en de dierenverblijven.

Op de bovenverdieping is een prachtige groepsruimte gerealiseerd voor het Natuur en Milieu Educatiecentrum.  Hier kunnen bijvoorbeeld schoolklassen op bezoek komen voor de leukste lessen over alles wat groeit en bloeit om ons heen.

De laatste puntjes worden momenteel nog op de i gezet en vanaf dinsdag 8 augustus is de nieuwe kinderboerderij weer open voor publiek; dinsdag t/m zaterdag van 9 tot 17 uur en zondag van 13 tot 17 uur. De officiële opening vind plaats op dierendag 4 oktober.

De speeltuin naast de kinderboerderij is inmiddels al wel weer in gebruik.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Vincent Snoek

 

Voor Jou Uitgezocht

2 Reacties

 • Reageer
  Yve
  28 juli 2017 op 19:24

  Waarom staan de beheerders zo weggemoffeld. Beetje jammer.

 • Reageer
  Huizen in 2017: Een terugblik - OpHuizerhoogte.nl
  28 december 2017 op 22:08

  […] originele item: Feestenlijke oplevering kinderboerderij. […]

 • Laat een reactie achter