Een trekkerscamping en een strandpaviljoen langs de Zomerkade

De gemeente Huizen heeft grootse plannen voor herinrichting van de Zomerkade. Op basis van onder andere enquetes en inspraakreacties heeft de gemeente een visieplan opgesteld voor de ontwikkeling van de kuststrook tussen de aanloophaven en de landtong bij de Labradorstroom.
Vier projecten zullen daarbij verder uitgewerkt gaan worden; de komst van een strandpaviljoen, een verdiepte zwem- en duikplek in het Gooimeer, een trekkerscamping en een fietsroute langs de Zomerkade naar het Gooierhoofd.

zomerkade

Inloopavond

De bewoners van de Zomerkade zijn per brief uitgenodigd voor een inloopavond op het gemeentehuis op 30 november. Hier zullen wethouders en andere betrokken ambtenaren toelichting geven op de projecten.

Huizen wil graag een levendig dorp aan het water zijn, daardoor is een beter functioneren van de kustzone van groot belang. Het gebied langs het strand moet een openbare plek zijn voor alle Huizers en bezoekers met voldoende recreatieve mogelijkheden.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto Inge Jansen 

 

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter