Koningsspelen 2019

Koningsspelen 2019 Huizen

Ontelbare sportvelden vol kinderen met oranje shirts, rokjes, capes en zelfs haren. Vandaag waren ook in Huizen de Koningsspelen, en voor het eerst deden alle basisscholen van Huizen mee. Honderden vrijwilligers en duizenden kinderen genoten van een zonnige dag vol sport en spel. Wethouders Boom en Hoelscher openden op verschillende locaties de spelen.

Koningsspelen 2019 Huizen

Op de velden van HSV De Zuidvogels, SV Huizen, de Huizer Hockey Club, BSV De Zuidvogels en Korfbalvereniging Huizen werden van ’s ochtends vroeg tot in de middag alle basisschoolleerlingen van Huizen bezig gehouden met voetbal, hockey, basketbal, behendigheidsspelletjes en oud Hollandse spellen. Voor het eerst deed ook SBO De Wijngaard mee.

Koningsspelen 2019 Huizen

De Koningsspelen werden in Huizen verzorgd door de buurtsportcoaches van Sportief Huizen, met hulp van leerkrachten, ouders, studenten van de opleiding Sport & Bewegen van MBO Hilversum en leerlingen van het Erfgooiers College die maatschappelijke stage lopen. Voor de meeste scholieren was er een lunch-/snacktas, drinken of zelfs een ijsje aan het eind. De Koningsspelen beginnen een mooie traditie te worden!

Koningsspelen 2019 Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Larisa Landré en Vincent Snoek
Tekst: Larisa Landré

aandekade

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter