Dr. Maria Montessorischool excellente school

Dr. Maria Montessorischool excellente school

Groot feest op de Dr. Maria Montessorischool aan de Van der Duyn van Maasdamlaan! Met een driewerf hoera werd het predicaat Excellente School 2018 in ontvangst genomen. Met dit predicaat mag de basisschool zich weer drie jaar excellente school noemen, wat ze al sinds 2013 zijn, als enige basisschool in Huizen.

Excellente School

De toekenning van het predicaat betekent dat een school (of schoolsoort) onderwijs biedt van goede kwaliteit en zich daarnaast onderscheidt van andere goede scholen door te excelleren met een specifiek profiel. Het profiel van de Dr. Maria Montessorischool is “Een warme Montessorischool waar hoge kwaliteit wordt nagestreefd binnen een professionele en stimulerende schoolorganisatie”.

Uitreiking predicaat

Het predicaat werd uitgereikt door de heer J. Launspach van de RKBS Willibrordus samen met Ria Westendorp, directeur Primair Onderwijs van het ministerie van OCW aan Ryanne Zeeman en Bart van der Vlist, de directie van de school. Wethouder Marlous Verbeek (Onderwijs) was namens de gemeente Huizen aanwezig om haar waardering voor de prestatie uit te spreken en de school te feliciteren. De ruim 300 leerlingen waren allemaal aanwezig om het moment te vieren.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter