NLdoet 2019: binnenklussen

Het weer zat de vrijwilligers van NLdoet dit jaar niet mee. Harde wind en regenbuien gooiden voor sommige klussen roet in het eten. Zo moest de actie van de gemeente afgelast worden: met deze weersomstandigheden was het niet verantwoord om het vogeleiland bij de haven te gaan onderhouden. Gelukkig gingen verschillende andere klussen wel door!

NLdoet

De Draaikom

In De Draaikom hebben een stuk of 20 vrijwilligers de meubels opgeknapt, de aanhanger gemaakt, opgeruimd en kleine klusjes gedaan. Voor de lunch werden er heerlijke pizzabroodjes gemaakt voor alle harde werkers. De klussen die voor buiten gepland stonden zijn waar mogelijk binnen uitgevoerd of worden een volgende keer opgepakt.

NLdoet
NLdoet

Philadelphia

Bij Stichting Pholadelphia aan de Monnickskamp durfden de vrijwilligers het wel aan om buiten te klussen. Bewoners, vrienden en familie maakten samen de tuin zomerklaar. Alles zoveel mogelijk in losse potten, zodat de fleurige planten mee kunnen wanneer de bewoners verhuizen naar het nieuwe onderkomen aan de Amer.

NLdoet

De Marke – De Meenthoek

In woonzorgcentrum De Marke – De Meenthoek stonden de bewoners in de rij voor de gezellige middag die verschillende vrijwilligers voor hun verzorgd hadden. Optredens en lekkere hapjes tussendoor trokken de bewoners uit alle hoeken van het centrum.

NLdoet

Bij Stichting Sherpa aan de Bovenmaatweg ging de klus door gebrek aan vrijwilligers helaas niet door. De stichting had de hoop mensen vandaag ook enthousiast te maken voor vrijwilligerswerk door het jaar heen: ze zijn altijd op zoek naar extra hulp!

NLdoet

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter