Start renovatie Bad Vilbelpark

renovatie Bad Vilbelpark Huizen

Vandaag is de renovatie van het Bad Vilbelpark van start gegaan. De eerste fase is het snoeien en verwijderen van de bomen. Alleen de slechte bomen zullen verwijderd worden. Het hout van de bomen zal worden hergebruikt: de houtsnippers worden verstrooid over de paden in het park. 

Eerste schop in de grond

Wethouder Marlous Verbeek nam vanochtend een kijkje bij het snoeien en rooien van de bomen en zette samen met projectleider Albert Hoogenkamp symbolisch de eerste schop in de grond, om zo de eerste werkzaamheden af te trappen.

renovatie Bad Vilbelpark Huizen

Planning

De planning is dat de renovatie van het park voor de zomervakantie in juli is afgerond, echter kan het iets langer duren als het weer tegenzit. Hopelijk kan hetvernieuwde Bad Vilbelpark, als het weer mag, met veel mensen feestelijk geopend worden!

Ben je benieuwd hoe het park eruit gaat zien? De gemeente heeft een mooi filmpje gemaakt waarin alles word uitgelegd.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst:  Vincent Snoek 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter