de dag van de watersport

“Het watersport verbond” organiseerde vandaag in samenwerking met vrijwel alle verenigingen, bedrijven, organisaties en stichtingen uit Huizen die iets met watersport te maken hebben “DE DAG VAN DE WATERSPORT”.  Het watersportverbond heeft op deze speciale landelijke watersportdag als doel belangstellenden kennis te laten maken met alle facetten op en rond het water. Bezoekers waren van 10.00 tot 17.00 uur welkom op en rondom de oude haven en surfstranden van Huizen voor deze gezellige familiedag.

 

Blijf op Huizer hoogte

OpHuizerhoogte is het leukste fotoblog van Huizen. Iedere dag zie je hier weer nieuwe foto’s of lees je de laatste nieuwtjes. De fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek brengen Huizen iedere dag voor je in beeld. Wil je ook op Huizer hoogte blijven ? Volg ons dan op onze Facebookpagina en kijk met ons mee.

Foto’s; Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter