Nog een laag

Na vandaag zitten de werkzaamheden aan de Huizermaatweg erop! Met een nieuwe laag asfalt is de weg weer zo goed als nieuw. Let wel op, want de verkeerssituatie is wat gewijzigd.

Het is echter nog niet gedaan met de wegwerkzaamheden in Huizen. Gingen de afgelopen tijd al de Driftweg en ’t Merk op de schop, de komende tijd is het de beurt aan onder andere de Zenderwijk, Amersfoortsestraatweg en de rotonde van de Karel Doormanlaan/Driftweg/Bestevaer. De omleidingsroute voor die laatste loopt via de Crailoseweg – Naarderstraat – Ceintuurbaan, – Blaricummerstraat – Randweg midden – Gooilandweg – Graaf Wichman  – Eemlandweg – Zuiderzee – Bestevaer en vise versa. Gedurende en na deze wegwerkzaamheden blijft de Driftweg afgesloten tussen Grenspad en de rotonde, tot eind oktober 2017.

Eerder werd er aan ’t Merk gewerkt.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Larisa Landré en Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter