De nieuwjaarsduik een spetterend succes !

En daar gaan ze ! Ruim vierhonderd deelnemers hadden zich ingeschreven voor de eerste Unox Nieuwjaarsduik in Huizen. Na een opzwepende warming up van Mark Vonno op het strand kwam dan het startsein van de burgemeester.  Onder toeziend oog van honderden vrienden en familie waagden deze helden zich in het ijskoude Gooimeer. De sfeer was waanzinnig gezellig. Sommigen gingen al snel rechtsomkeert terwijl anderen helemaal kopje onder gingen.

Voor de deelnemers was er natuurlijk de enige echte Unox muts, erwtensoep en het broodje Unox om weer een beetje op temperatuur te komen. Al met al een superleuk evenement wat behoorlijk veel bezoekers trok. Volgend jaar weer.

Sta jij ook op de foto ?

Wij van OpHuizerhoogte hebben geprobeerd van zoveel mogelijk foto’s van alle deelnemers te maken. Maar sommigen waren wel héél snel het water weer uit. In onze webshop zijn alle foto’s te bekijken en eventueel na te bestellen. Hebben we jouw eerste “die-hard moment” vastgelegd ? Kijk hier of je erbij staat op één van de ruim 500 foto’s !

Dronebeelden

Roy Visser heeft weer zijn best gedaan om er een prachtige film van te maken. En dat is gelukt ! De nieuwjaarsduik vanuit de lucht. Hier de beelden van HuizenvanBoven .

Blijf op Huizerhoogte !

Wil je ook op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt. Volg ons dan op OpHuizerhoogte.
Dit blog is de opvolger van OogopHuizen, maar met dezelfde fotografen en berichten als u van ons gewend was. Verhuis met ons mee en mis niets uit Huizen.

Fotografen; Barbara Luyendijk, Sabrina de Haan, Vincent Snoek en Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Huizen in 2017: Een terugblik - OpHuizerhoogte.nl
    28 december 2017 op 22:08

    […] originele item: Nieuwjaarsduik spetterend succes! […]

  • Laat een reactie achter