Nieuwjaarsduik 2018

En daar gaan ze weer….. honderden deelnemers renden met hun oranje Unoxmutsen weer het strand over voor een koude en frisse duik in het Gooimeer. Het was weer een groot succes. Opzwepende muziek, heel veel publiek en uiteraard een kop erwtensoep na afloop.  We hebben weer heel veel foto’s gemaakt. In de loop van de avond zijn ze door alle fotografen toegevoegd. Hier kun je ze allemaal bekijken en de leukste na bestellen.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier weer nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter