Winterbier en winterspelen

Winterbier winterspelen winterboulevard Huizen

De Winterboulevard Huizen is van start gegaan met het Winterbier Festival! De Winterboulevard komt voort uit de Nieuwjaarsduik Huizen en gaat een groter geheel vormen waarbij de Zomerkade op de kaart gezet zal worden. Met de WinterBoulevard wil de organisatie groeien naar een ieder jaar groter en gezelliger evenement. Voor Huizen, in Huizen.   

Winterboulevard Huizen

Na drie gezellige en sfeervolle edities van de Nieuwjaarsduik Huizen, was het tijd voor een upgrade van het evenement, de WinterBoulevard Huizen. Een hele week waarin er van alles te beleven is aan het prachtige strand aan de Zomerkade. Een nieuw en gezellig evenement bedoeld voor jongeren en ouderen, met als spektakelstuk de Nieuwjaarsduik Huizen op 1 januari. Tot en met vrijdag 3 januari kan iedereen genieten van een aantal mooie evenementen en activiteiten aan de Zomerkade die met het hele gezin te beleven zijn.

Winterbier winterspelen winterboulevard Huizen

Winterbier Festival

Gisteren was het eerste Winterbier Festival in Huizen, bedoeld als een proeverij en een gezellig samenzijn. Meer dan 35 verschillende bieren werden er geschonken van zeven verschillende brouwerijen. In een verwarmde tent met gezellige muziek was het dan ook fijn proeven.

Programma

Vanmiddag is er vanaf 14:00 uur het Kids’N play Festival Een middag vol activiteiten voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Samenwerken met de kunststudio om je eigen lichtjes te maken, dansen, broodjes maken en heel veel meer. Alles in en om de grote verwarmde tent. Dan is er vanaf 17:00 de eerste Huizer Lichies wandeltocht door Huizen.  Een wandelroute vanaf het strand aan de Zomerkade, via de havens naar het oude dorp en vanaf de Pop-up Herberg weer terug via Plein 2000 naar de Zomerkade om daar nog een afsluitend koek en zopiemoment te hebben. Ga zo gek als je maar kan verkleed op pad met vrienden en collega’s. Kinderen die in de middag bij de festivalactiviteiten zijn geweest lopen in de avond gratis mee. Kijk voor het gehele programma op de website van WinterBoulevard Huizen.

Winterbier winterspelen winterboulevard Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

Arts and Crafts Huizen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter