Een vertrouwde Koningsdag

Eindelijk kon het na 2 jaar weer. Lekker als “vanouds” Koningsdag vieren. Officieel werd de dag geopend om 11 uur door de burgemeester. Het was toen al gezellig druk op het Oude Raadhuisplein met in oranje uitgedoste mensen. De kindervrijmarkt was gratis voor kinderen tot circa 12 jaar die met een kleedje op de grond hun spulletjes aan de man probeerden te brengen. Er was echt van alles te doen. Diverse optredens en spelletjes. Hierbij een klein foto-overzicht van wat er allemaal overdag te beleven was.

Blijf ook op Huizer hoogte.

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan fotograaf Vincent Snoek op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Hier zie je nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter