Eerste pakken beslag uitgedeeld voor de Huizer Pannenkoekendag

Het initiatief van Buurten met Buren en Versa Welzijn voor de Huizer pannenkoekendag is vandaag gestart met het uitdelen van gratis pannenkoekenbeslag op het Oude raadshuisplein.

Burgemeester Niek Meijer en wethouder Maarten Hoelscher mochten de eerste pakken in ontvangst nemen. Zij doen ook mee aan de Huizer Pannenkoekendag. De gedachte achter deze dag is om pannenkoeken te bakken en deze aanstaande zaterdag aan te bieden aan iemand in de buurt die je nog niet kent of die een extraatje verdient. Een mooie gedachte in deze moeilijke tijd.

Social media

De organisatie roept deelnemers aan de Huizer Pannenkoekendag op om een leuke foto van het bakken of het moment van overhandigen te maken en deze op Facebook of Instagram te plaatsen met de vermelding #huizerpannenkoekendag. Mailen kan ook: huizen@buurtenmetburen.nl. De leukste inzending wint een dinerbon voor twee.

Uitdeelmomenten

Dankzij sponsoring van lokale ondernemers kunnen Buurten met Buren en Versa Welzijn gratis pannenkoekenmix uitdelen. U bent van harte uitgenodigd om ook deel te nemen aan deze actie. Vandaag kunt u nog een gratis pak halen, maar ook aankomende dagen op:

 • woensdag 17 maart van 14.00 tot 16.00 uur, winkelcentrum Oostermeent
 • donderdag 18 maart van 14.00 tot 16.00 uur, winkelcentrum Oostermeent
 • vrijdag 19 maart van 14.00 tot 16.00 uur, Oude Raadhuisplein.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek 

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

 • Reageer
  Eerste Huizer pannenkoekendag - OpHuizerhoogte.nl
  20 maart 2021 op 22:45

  […] natuurlijk een veel betere dag om voor elkaar te bakken. Bijna 800 pakken pannenkoekenmix werden er deze week […]

 • Laat een reactie achter