Eerste woonkamerfestival een groot succes

Woonkamerfestival Huizen

Het eerste Huizer woonkamerfestival is een feit. Op maar liefst 36 locaties verspreid door heel Huizen, kon iedereen vandaag genieten van mooie, leuke en grappige optredens met muziek, toneel, poëzie of cabaret. Inwoners hadden hun woonkamer ter beschikking gesteld voor een gratis optreden waar de hele buurt welkom was. En die zaten bij de meesten overvol.

Woonkamerfestival Huizen

Het is voor het eerst dat dit evenement is georganiseerd in Huizen, maar het bestond al langer in andere gemeenten. Een woonkamerfestival verbindt bewoners uit de buurt. Het is gratis, vrij toegankelijk voor iedereen en uiteraard ontzettend gezellig. Per locatie werd er drie keer een optreden door de artiest verzorgd, zo kon men de zondagmiddag van optreden naar optreden doorbrengen in de eigen buurt.

Onze fotografen bezochten een aantal woonkamers en ondernemers voor een foto-overzicht.

Foto’s Inge Jansen, Henk Heijnen en Larisa Landré

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

restaurant aan de kade

Voor Jou Uitgezocht

2 Reacties

 • Reageer
  Wil Werner
  10 november 2019 op 18:13

  Ik ben op zoek naar musici voor een huiskamerconcert in Bussum op 14 dec. van 19.00 tot 20.00. Hoe krijg ik contact met de deelnemende musici aan het huiskamerfestival in Huizen? Bvd.

  • Reageer
   Sonic summer
   14 november 2019 op 10:39

   Sonic Summer. Gouwe ouwe band bel cor kommers voor info 0610002407

  Laat een reactie achter