“Lieve kinderen…”

Lieve kinderen scholen Huizen
Tweemaster

“Lieve kinderen, wij missen jullie.” Deze boodschap, eventueel aangevuld met “tot snel” of “blijf gezond”, staat te lezen op verschillende scholen in Huizen. Zonder leerlingen, de lieve kinderen, zijn de scholen leeg en stil. Vanavond hebben we te horen gekregen dat de scholen in ieder geval t/m 28 april gesloten blijven. Hopelijk worden de gangen daarna snel weer gevuld met het gekwetter van kinderstemmen!

Lieve kinderen scholen Huizen
Gouden Kraal
Tweemaster
Lieve kinderen scholen Huizen
Rehobothschool
Lieve kinderen scholen Huizen
Flevoschool

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Henk Heijnen, Inge Jansen en Larisa Landré

Arts and Crafts Huizen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter