Zinkende zon

Bestaat er een mooiere afsluiting van een perfecte zomerse dag, dan een prachtige zonsondergang? Zo ja, dan kunnen wij die niet bedenken… Heb je ‘m gemist? Gelukkig hebben we de gang naar de horizon voor je gefotografeerd!

Aan het begin van de pier

Halverwege is ‘ie al bijna onder

En aan het eind is ‘ie weg

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Net even anders – Beeldend G&V
    24 april 2018 op 21:48

    […] Dus als ik die dingen kan combineren… Meestal ga ik voor de volle zon, zoals vanavond op OpHuizerhoogte. Maar soms is het mooi om een zonsondergang net anders te benaderen. Bijvoorbeeld door een rij […]

  • Laat een reactie achter