Steek incident in de oostermeent

Omstreeks kwart voor vijf is een meisje neergestoken in winkelcentrum Oostermeent. Volgens getuigen is zij gestoken in haar rug. Dit gebeurde nadat twee meisjes op een scooter ruzie kregen met een ander meisje. Het meisje achterop de scooter trok uit het niets een mes en stak de ander in haar rug . Het slachtoffer is stabiel naar het ziekenhuis gebracht. De politie kon niet veel later bij het pompstation Shell twee verdachten aanhouden, niet veel later is een 3de persoon aangehouden op de Huizermaatweg.

Blijf op Huizer hoogte

De fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek brengen Huizen iedere dag voor jou in beeld. Hier zie je iedere dag nieuwe foto’s of lees je de laatste nieuwtjes of uitgaanstips op de evenementenagenda. Wil je ook op Huizer hoogte blijven ? Volg ons dan op onze Facebookpagina en mis niets.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter