Theaterroute Huizen over de Erfgooiers

Theaterroute Huizen 2020

De eerste lustrumeditie van de Theaterroute Huizen gaat dit jaar over de Erfgooiers, met als titel ‘Het recht van de Erfgooiers’. Na het Melkmeisje, de Visser, de Kaasmakers en de Bevrijders vinden de makers het deze vijfde editie tijd om “over de grenzen van ons mooie dorp te kijken en ook het Gooi te laten zien”.

Theaterroute Huizen 2019
Theaterroute 2019

Anderhalvemeterversie

De Theaterroute Huizen vindt dit jaar plaats van 13 t/m 18 september. Deze zes avonden worden er wederom ruim 1300 bezoekers verwacht uit Huizen en de rest van Nederland. Er doen weer meer dan zestig acteurs, muzikanten en vrijwilligers mee. Doorgang hangt natuurlijk geheel af van hoe onze wereld er in september uit ziet, maar op dit moment wordt er weer gewerkt aan een ‘anderhalvemeterversie’.

Theaterroute Huizen 2020
Veilig op 1,5 meter

Excentrieke inwoners

Met de historie van de Erfgooiers heeft artistiek leider Johan Verheij weer een nieuwe bron van verhalen aangeboord. Naast voorstellingen over de Erfgooiers vertelt de Theaterroute dit jaar ook verhalen over “gewone mensen die minder rechten hebben, excentrieke inwoners die het dorp kleur geven en gebeurtenissen die de loop van de geschiedenis veranderd hebben”.

Theaterroute Huizen 2020
Artistiek leider Johan Verheij

Vriendenvoorverkoop

Net als elk jaar trekt de Theaterroute weer een blik aan bekende acteurs open. Maar ook voor aanstormend en plaatselijk talent is ruimte. Mocht je zelf iemand zijn of kennen die graag mee zou willen werken aan een voorstelling, dan kun je contact opnemen met het productieteam. Als je al kaartjes in de voorverkoop wilt reserveren (start 16 maart a.s.) kun je vandaag nog vriend worden van de Theaterroute.

Theaterroute Huizen 2018
Theaterroute 2018

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst:  Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter