Storm Bella blaast kerst weg

Vandaag raasde storm Bella over ons land heen, ook Huizen had hier enige hinder door. Vele kerstversieringen zullen vandaag van de gevel zijn geblazen. Op het strandje bij de sfinxen heeft de kerstboom het helaas moeten ontgelden met de straffe wind.

Bij restaurant Gijs in het Nautisch kwartier is een stapel stoelen omgewaaid die daarna ongelukkig door een glazen windscherm viel, hierdoor lag de hele straat onder het glas.

Vanwege de harde wind stond het water erg laag op het strand en kon je prima wadlopen. Om te verhinderen dat al het water wegliep uit de Aanloophaven werd daarom de sluis dichtgedaan.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s:  Vincent Snoek 

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Kerstboom Harderwijkerzand staat weer overeind - OpHuizerhoogte.nl
    30 december 2020 op 11:20

    […] Storm Bella had de kerstboom op het Harderwijkerzand goed te pakken. Een trieste herinnering aan een rare kerst, lag de boom zieltogend op het strand. Met vereende krachten hebben de buurtbewoners de kerstboom weer overeind gezet zodat hij weer net zo staat te stralen als vóór de storm! […]

  • Laat een reactie achter