Sociaal sporten bij Area 1271

Area 1271 Huizen

Of je nu wilt komen voetballen, crossmintonnen, volleyballen, kanjammen, poolen of tafeltennissen; sinds vandaag kan dit allemaal bij Area 1271 aan de Havenstraat in Huizen. Op het veld naast De Krachtcentrale zijn ruim twintig social sport & fungames opgezet. Vandaag kon je tussen 12.00 en 14.00 uur gratis kennismaken met Area 1271!

Area 1271

Area 1271 is een initiatief van lokale ondernemers Arnoud Wildschut van Away Event Company, John de Jong van DVM United en Peter Kos van De Krachtcentrale. “In deze tijd van corona willen mensen steeds meer bewegen, maar hechten ook veel waarde aan sociale contacten. Bij Area 1271 kan dit gecombineerd worden. Lekker samen bezig zijn en elkaar ontmoeten. Uiteraard houden wij rekening met de richtlijnen van het RIVM”, aldus Wildschut.

Area 1271 Huizen

Social sports

Social sports zijn (sport)activiteiten die je met meerdere mensen kunt beoefenen voor de ontspanning of gezelligheid. Zoals volleybal, kubb, tafeltennis, stoepranden, jeu de boules of spikeball. Vandaag heeft jong en oud de verschillende spellen uitgeprobeerd. Wil je een leuke, sportieve middag? Area 1271 is tot medio november elke woensdag t/m zondag geopend van 12.00 tot 18.00 uur. Je kunt jou en je vrienden, familie of collega’s aanmelden via de site, of loop even langs op de Havenstraat. De spellen zijn in principe voor 16+, maar kinderen kunnen onder begeleiding ook meedoen.

Toekomstplannen

Met de herfstvakantie in aantocht, hebben de heren leuke activiteiten in petto. Wildschut: “We verklappen nog niks, maar je kunt bijvoorbeeld denken aan speciale arrangementen voor kinderen”. Ook na november hoopt hij door te gaan. Zo zijn er ideeën voor een ijsbaan, outdoor cinema tijdens Halloween, een kerstmarkt of een braderie. Peter Kos werkt graag mee aan Area 1271. “We verwachten dat het extra positieve reuring geeft in deze omgeving. Tevens bieden wij arrangementen aan voor groepen die na een rondje beweging ook nog lekker willen dineren, lunchen of een drankje willen doen.”

Area 1271 Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.F

Foto’s en tekst: Larisa Landré

Walking Football, sv Huizen, Huizen, Kika

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter