Noordoost vier

kitesurfen

Het waait weer flink vandaag. Een noordoostenwind 4 met flinke uitschieters. De ideale windkracht en windrichting voor kiters en surfers voor de kust van Huizen. Gisteren was het strand aan de Zomerkade dan ook een kleurrijk geheel van alle kites en windsurfers. En wat ging het hard én hoog !

Ook voor vandaag zijn de voorspellingen gunstig. Dus er zijn weer veel watersporters te verwachten. Wil je even uitwaaien en genieten van al het spektakel ? Neem dan vooral even een kijkje op het strand. Je kijkt je ogen uit met de soms huizenhoge sprongen van de ervaren kitesurfers.

Een nog niet veel geziene nieuwe watersport is foilboarding. Het foilboard komt bij snelheid een flink eind uit het water en met de foilwing wordt gezorgd voor de voortstuwing.

kitesurfen
I-TAXI

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter