Foodtruckfestival

Aan de IJselmeerstraat is het Foodtruck festival weer neergestreken. Na het succes van afgelopen jaar is het event nu drie dagen. Vanaf vrijdagmiddag al kun je op smakelijke ontdekkingsreis gaan en check je in bij de leukste rijdende keukens. Ruim 15 enthousiaste Foodtruckers maken de meest heerlijke gerechten. Het Manifestatieterrein aan de IJsselmeerstraat is dit weekend een groot openlucht restaurant met groot terras, waar elke smaakpupil Bruisend geprikkeld wordt! Ook vegan, biologisch, glutenvrij en vegetarisch aanbod is er te vinden.


De organisatie heeft i.v.m de corona protocollen wel aanpassingen gemaakt.
Je krijgt een eigen privé tafel en er kunnen maximaal 250 bezoekers tegelijkertijd aanwezig zijn. Deze tafels staan allemaal heel ruim uit elkaar op het veld verdeeld. Misschien had je vorig jaar geen zitplekje kunnen bemachtigen, nu zijn er 250 zitplekken, dus niemand hoeft te staan”. “Zo heeft elk nadeel weer zijn voordeel” zegt Loek Hartog van Evenementenorganisatie Bruisend. Wel vragen we dit jaar vanwege alle extra kosten een kleine entreeprijs van €1,00 per persoon.


Van Flammkuchen tot pulled pork, van vegan aanbod tot Poke Bowls:
Ben je dol op lekker eten en ontdek je graag nieuwe gerechten? Ze serveren gerechten uit verschillende werelddelen. Van Poké Bowl uit Hawai tot Duitse reibekuchen, van Franse wijnen tot Molukse saté! Maar ook kenmerkende Nederlandse poffertjes, Italiaans ijs en stromboli zijn op het Food Festival te vinden. Elke dag is er live muziek rond de klok van vijf. Mooie luisterliedjes, herkenbare hits van nu en meezingers uit de jaren 80. Tot zondag kan je hier terecht voor diverse culinaire hoogstandjes.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

help de Huizer botters

Voor Jou Uitgezocht

3 Reacties

 • Reageer
  Mw Thiel
  15 augustus 2020 op 23:27

  Ik wil alleen churros kopen.
  Daarvoor 1 euro betalen zijnde entree
  terwijl ik niet 1 tafel zal bezetten, binnen 10 mnt weer weg ben vind ik
  echt niet fijn !

 • Reageer
  Lis
  17 augustus 2020 op 18:28

  Smaakpapil toch zeker en geen pupil 😉

  • Reageer
   Sila Thiel
   17 augustus 2020 op 20:40

   Zowel de pupillen van je ogen als de papillen van je mind/tong waren prima !
   Bedankt voor de enorme service die ik kreeg bij het ophalen van de zálige churro’s !

  Laat een reactie achter