Theaterroute Huizen staat voor de deur!

Theaterroute 2019

Lang was het onzeker: kon de Theaterroute Huizen in september doorgaan? In eerste instantie was het theaterfestival verplaatst van de originele data in maart naar juni. Maar al snel werd duidelijk dat juni niet haalbaar was voor het evenement. Daarom werd het besluit genomen de zes avonden vol theater door te schuiven naar september. En met de nodige aanpassingen gaat de Theaterroute aanstaande maandag van start! Voor bijna alle avonden zijn nog kaartjes te krijgen.

Theaterroute 2018

75 jaar bevrijding

Het thema van de Theaterroute 2020 is nog steeds “75 jaar bevrijding”. Artistiek leider en bedenker Johan Verheij heeft weer een keur aan prachtige, grappige en ontroerende voorstellingen rondom een thema gecreëerd. Op de – nu nog – geheime locaties aan de westkant van Huizen zetten verschillende acteurs (professioneel én amateur) de producties op de ‘planken’. Pas deze week zijn alle locaties definitief geworden; de meeste originele locaties waren niet ruimtelijk genoeg om de voorstellingen te spelen met inachtneming van de anderhalvemetermaatregel. Daarom zijn bijna alle voorstellingen verplaatst naar locaties die ruimte bieden aan een groep met voldoende afstand tussen de zitplaatsen.

Repetities 2020

Kaartjes verkrijgbaar

Voor het eerst in de geschiedenis van Theaterroute Huizen zijn een week voor de voorstelling voor nog bijna alle avonden kaartjes beschikbaar. De donderdag- en vrijdagavond zijn uitverkocht, maar zelfs voor de felbegeerde zaterdag zijn nog kaarten beschikbaar. Wil je dit mooie culturele evenement van 14 /tm 19 september 2020 niet missen, bestel dan snel je kaarten op de website van de Theaterroute.

Theaterroute 2017 Boerderij
Theaterroute 2017

Vrijwilligers gezocht

Voor nog niet alle avonden en alle locaties zijn genoeg vrijwilligers gevonden. Heb je een avondje over, wil je stiekem gratis de voorstellingen wel bekijken of draag je cultuur in Huizen een warm hart toe, meld je dan aan als gids of locatiemanager. Als gids loop je met je eigen groep bezoekers van voorstelling naar voorstelling en zorg je dat iedereen weer veilig op de eindlocatie aankomt. Als locatiemanager ontvang je de bezoekers bij een voorstelling en zorg je dat alles weer schoon en netjes is voor de volgende groep. Bij interesse kun je je per mail aanmelden bij de Theaterroute.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.F

Foto’s en tekst: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter