Schaapscheerdersfeest op de kinderboerderij

paasfeest

Op zondag 24 juni worden de schapen van kinderboerderij de Warande in Huizen geschoren. Traditiegetrouw is dat altijd een feestelijke aangelegenheid op de kinderboerderij. Tussen 13.00 en 16.00 uur is er een doorlopende demonstratie van het scheren. De schaapscheerder zal het publiek hier bij betrekken zodat het niet alleen leuk is om naar te kijken maar ook leerzaam voor jong en oud!

Omdat de schapen van de kinderboerderij hun oude jas vervangen mogen de kinderen op deze dag ook hun oude kleren en andere tweedehands spulletjes verkopen op de kleedjesmarkt. Kinderen die mee willen doen aan deze markt kunnen zich rond 13 uur melden en krijgen een plekje toegewezen om hun spullen uit te stallen.

Tevens zijn er leuke (knutsel)activiteiten met echte wol.

De bijenschans is deze dag ook weer geopend voor publiek, de imkers staan klaar om van alles te laten zien en te vertellen over deze bijzonder nuttige diertjes.
Kortom genoeg te zien en te beleven voor kinderen van alle leeftijden.
De entree is gratis en een knutselkaart kost € 3,00.

Kinderboerderij de Warande is gevestigd in het Stadspark van Huizen, ingang en parkeerplaats aan ’t Merk. Voor meer info zie ook www.kibohuizen.nl

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter