Beachsport op Huizer strand

Beachsport Huizer strand beachtennis

Vanaf het eind van de middag was het gisteren het perfecte weer om op het Huizer strand te zijn. Blauwe lucht, heerlijke temperaturen en een zon die niet meer zo hard brandde als eerder op de middag. Het perfecte moment dus ook voor een beetje beachsport op het strand. Sportief Hardlopen Huizen en Beachclub Huizen organiseerden vanaf 17:00 een sportieve borrel, als opmaat naar twee beachtennistoernooien dit weekend.

Beachtennistoernooi

Op zaterdag 1 augustus wordt er een Beachtennis – Recreatietoernooi en op zondag 2 augustus een Beachtennis – Rankingtoernooi georganiseerd. De wedstrijden zijn te bekijken bij Beachclub Huizen bij Coronel Sports van 9.00 tot 16.00 uur (met finale) en van 9.00 tot 14.00 uur op het strand aan de Zomerkade. Vanaf 12.00 uur is daar op zaterdagmiddag ook de mogelijkheid om verschillende beachsporten te proberen, zoals beachtennis en kanjam. Zondag spelen o.a. de nummers 1 en 2 van de Nederlandse ranglijst dames op het toernooi. Kom vooral even kijken! Of neem je eigen spel mee en geniet van het heerlijke Huizer strand.

Beachsport Huizer strand beachtennis
Kanjam
Stoepranden
Beachsport Huizer strand beachtennis
Beachtennis
Volleybal in het water

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.F

Foto’s en tekst: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter