Avondvierdaagse gaat toch door

Het college van burgemeester en wethouders is verheugd te horen dat de organisatie van de Avondvierdaagse de loop in 2019 toch door laat gaan.

Wervingsacties

Het bestuur van het wandelevenement zag zich onlangs vanwege een tekort aan vrijwilligers genoodzaakt de 46ste Avondvierdaagse te annuleren. Dit nieuws zorgde voor een beweging in Huizen en leidde tot wervingsacties bij onder andere HSV De Zuidvogels, Stichting Kinderopvang Huizen, Rotary, Sport Platform Huizen en de Vrijwilligerscentrale. Ook de gemeente Huizen zette de schouders onder het evenement. Het voltallige college van burgemeester en wethouders en een aantal raadsleden meldden zich aan als vrijwilliger.

Vrijwilligers nog hard nodig

De toezeggingen van vrijwilligers en de verwachting dat nog meer aanmeldingen zullen volgen, geven voor het bestuur van de Avondvierdaagse voldoende vertrouwen om het evenement alsnog doorgang te laten vinden. Vrijwilligers zijn echter nog hard nodig. 

avondvierdaagse huizen

‘Prachtig evenement’

Namens het college roept wethouder Maarten Hoelscher inwoners van Huizen op zich aan te melden als vrijwilliger. ,,De Avondvierdaagse is een prachtig evenement, waar veel kinderen plezier aan beleven. Laten we met z’n allen de Avondvierdaagse Huizen 2019 tot een succes maken.”

Aanmelden

De Avondvierdaagse wordt gehouden van maandag 20 tot en met donderdag 23 mei 2019. Voor de maandag en dinsdag is er nog een tekort aan verkeersregelaars. Aanmelden kan viawww.huizenvoorelkaar.nl/hulpvragen/126763 en info@a4dhuizen.nl.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

archieffoto’s Vincent Snoek

kouwer installatietechniek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter