Scheidingsstation GAD blijft maandag open

Scheidingsstation GAD Huizen

Het scheidingsstation van de GAD blijft in Huizen voorlopig op maandag overdag geopend. Het aantal bezoekers is overdag zodanig, dat de extra opening in Huizen tijdelijk wordt verlengd. De avondopening komt per direct wel te vervallen; te weinig inwoners maakten hier gebruik van. De GAD blijft de bezoekersaantallen wekelijks monitoren en er wordt bekeken tot hoe lang deze extra opening in Huizen noodzakelijk blijft.

Weinig bezoekers in de avond

In verband met de coronacrisis waren de openingstijden van alle scheidingsstations tot 1 juni verruimd. Deze verruiming is geëvalueerd. De periode van 20 april tot en met 1 juni bood inwoners meer mogelijkheden hun groot huishoudelijk afval naar het scheidingsstation te brengen. De bezoekersaantallen op de maandagavonden waren op alle scheidingsstations erg laag. Dit is de aanleiding om de avondopening ook in Huizen niet te verlengen.

Scheidingsstation GAD Huizen

Drukte verminderd

De versoepeling van landelijke maatregelen zorgt ervoor dat er meer voertuigen tegelijk op de scheidingsstations toegelaten kunnen worden. Hopelijk zijn de files die er de afgelopen tijd waren voor de poorten van de scheidingsstations dan ook verleden tijd. De GAD is blij met het feit dat veel inwoners gehoor hebben gegeven aan de oproep om het scheidingsstation alleen te bezoeken wanneer noodzakelijk. Het mijden is niet meer noodzakelijk.

Scheidingsstation GAD Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Larisa Landré

Arts and Crafts Huizen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter