Mobiel Media Lab op Plein 2000

mobiel media labDe politie heeft in de vroege uurtjes het Mobiel Media Lab klaargezet op het plein 2000. Vandaag kunnen mensen een bezoek brengen aan de vrachtwagen, die met knappe stuurmanskunsten op het plein is gestationeerd. Tot vier uur vanmiddag kunt u een bezoekje in de informatievrachtwagen brengen om u te helpen uw huis boefproof te maken.

De politie organiseert samen met gemeente Huizen een informatiedag. U kunt in gesprek met specialisten van politie en gemeente en u kunt advies van inbraakpreventieadviseur Maarten van Weel krijgen. Maarten heeft veel voorbeelden bij zich van goedgekeurd hang- en sluitwerk. En voorbeelden van minder deugdelijk hang- en sluitwerk nadat een inbreker is geweest. Maarten: “Ik laat mensen zien hoe je sluitwerk eruit ziet nadat iemand in je woning heeft ingebroken. Dat is voor veel mensen confronterend.”

Het Mobiel Media Lab is een vrachtwagen, die speciaal is aangepast als mobiele onderzoeksruimte. Met deze testtruck rijdt de politie sinds 2014 door heel Nederland om onderzoek te doen naar uw mening over en ervaringen met de verschillende communicatiemiddelen waar de politie gebruik van maakt. Denk hierbij aan de website politie.nl, de Politie app, folders of de social media accounts (Facebook en Twitter). Het Mobiel Media Lab is ingericht met de nieuwste technologieën en bestaat uit een onderzoeksruimte en een interviewruimte. Met deze truck kan de politie makkelijk overal in Nederland onderzoek doen. De truck staat voornamelijk opgesteld bij politiebureaus, maar ook bij winkelcentra, universiteiten en in woonwijken.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter