Commissaris van de Koning op bezoek

Commissaris van de Koning Huizen

Vanmiddag bracht de Commissaris van de Koning Arthur van Dijk een bezoek aan Huizen. De Krachtcentrale was het startpunt van een tour door Gooi en Vechtstreek met bestuurders uit de regio. De Commissaris van de Koning brengt regelmatig werkbezoeken aan de regio’s in ‘zijn’ provincie om te weten wat er speelt.

Commissaris van de Koning Huizen

Krachtcentrale

Tijdens de lunch in Huizer trots De Krachtcentrale werd er niet alleen gepraat over de uitdagingen en opgaven in deze regio. Eigenaar Peter Kos kreeg de gelegenheid om te vertellen over zijn Krachtcentrale en de hobbels die hij heeft moeten nemen om het plan van de grond te krijgen. Ook overhandigde hij een passend cadeau aan de Commissaris van de Koning: Monopoly ’t Gooi, waar de Krachtcentrale trots op prijkt.

Commissaris van de Koning Huizen
Commissaris van de Koning Huizen

Tour door de regio

Na de lunch liepen bestuurders en Commissaris naar het Nautisch Kwartier. Wethouder en locoburgemeester Roland Boom heeft daarbij het rijke visserijverleden uit de doeken gedaan en de Commissaris van de Koning laten zien wat een mooie haven Huizen heeft. Hierna stapte de delegatie in de bus voor een tour door de rest van de regio.

Commissaris van de Koning Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré

lidl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter