Afhalen Aan de kade

aan de kade

Restaurant Aan de Kade is per vandaag begonnen met het aanbieden van afhaalmaaltijden en dat was direct een groot succes.
“Als je niet meer in het restaurant kunt eten vanwege de Coronamaatregelen, dan haal je het restaurant in huis” aldus de restauranteigenaren Frank en Antonija.

aan de kade

Er werd een beperkte menukaart samen gesteld en de deuren gingen weer open. Veel vaste gasten wisten de weg weer te vinden voor onder meer de heerlijke hartige pannenkoeken, kipsaté of de gevulde courgettes.

Hier op de website van Aan de Kade vindt u het complete afhaalmenu.

Paasbrunch om af te halen

En omdat ook de paasbrunch in het restaurant geen doorgang kan vinden heeft Antonija ook daar een oplossing voor bedacht. Een vrolijke gezellige paasbrunch om af te halen.

Het basis paaspakket zal bestaan uit verse broodjes, paasbrood, gekookte eitjes, beenham, jong belegen kaas, jus d’orange, zoet beleg, petit fours, pannenkoek gevuld met banketbakkersroom, truffels en natuurlijk chocolade paaseitjes. Het pakket voor 2 personen kost €30,00.

Het pakket is uit te breiden met
Kleine wikkelkoek van bakkerij Kruimer €4,50
Chocolade mousse €3,50
Gerookte zalm €4,50
Fles Prosecco €17,50
Fles Schumberger Prosecco €22,50
Fles Champagne €55,00

U kunt dagelijks uw bestelling voor de maaltijden of de paasbrunchpakketten opgeven via 035-2082918

Van woensdag t/m zondag kunt u uw bestelling tussen 17:00 en 20:00 uur ophalen op de afgesproken tijd.
Aan de Kade zorgt ervoor dat u dit veilig kunt doen en garanderen de benodigde hygienemaatregelen. Men houdt een gepaste afstand en u kunt contactloos betalen.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

restaurant aan de kade

Foto’s: Inge Jansen

Restaurant Aan de Kade is sponsor van OpHuizerhoogte. Mede door deze bijdrage wordt OpHuizerhoogte mogelijk gemaakt.


Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter