Ze mogen weer…

Het is 1 oktober, dus mogen vanaf vandaag de viervoeters weer op het strand. Lekker rennen, zwemmen en spelen en voor de baasjes een frisse neus. Op de stranden in Huizen zijn honden toegestaan tot 1 april.

Voorkom overlast

Wat de gemeente betreft mag u bijna overal in de gemeente Huizen uw hond uitlaten. Er zijn wel een paar regels. Zo moeten ook de uitwerpselen op het strand worden opgeruimd. Meer informatie over het uitlaten van honden, boetebedragen en de losloopgebieden vind je hier op de website van de Gemeente Huizen.

Foto’s Inge Jansen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

restaurant aan de kade

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter