Woningoverval Kostmand, politie zoekt getuigen

Op maandagnacht 9 maart, tussen 03.30 uur en 04.30 uur, werd op de Kostmand een woning overvallen door twee mannen. De politie is op zoek naar getuigen. Rond 04.45 uur kreeg de politie de melding van een woningoverval. De overvaller zou zich met een smoesje bij de 35-jarige bewoner naar binnen hebben gepraat, waarna er nog een tweede overvaller naar binnen stormde. Het slachtoffer werd meerdere malen geslagen, onder andere met een breekijzer, waarna een telefoon en contant geld is meegenomen. Beide overvallers waren in het donker gekleed.

Onderzoek
De politie onderzoekt de woningoverval en vraagt uw hulp. Bent u getuige geweest van de overval, of heeft u andere belangrijke informatie, bel dan met 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek 

Arts and Crafts Huizen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter