Dave en Donny Roelvink bij de Lidl

Dave en Donny Roelvink Lidl Huizen

Gisteravond waren Dave en Donny Roelvink een uurtje bij Lidl Huizen voor een meet & greet. Van 19:00 tot 20:00 konden fans een handtekening krijgen en met ze op de foto. Ook voor selfies, knuffels en af en toe een geintje was er tijd. Om aan de beurt te komen moesten de jonge fans wel de wachtrij in de regen trotseren, maar dat vonden ze het “meer dan waard!”.

Kledinglijn

Dave en Donny Roelvink waren in Huizen om hun nieuwe kledinglijn Double R te presenteren. De kleding, bestaande uit vesten, broeken, sokken, shirts en onderbroeken, ligt vanaf vandaag in alle winkels van Lidl. Het is voor mannen, maar “vrouwen kunnen het ook wel dragen”, aldus de heren zelf. Dave en Donny waren gekleed in hun eigen mode en hebben ook geposeerd voor de kledinglijn.

Dave en Donny Roelvink Lidl Huizen
Naast posters werden er veel shirts gesigneerd
Dave en Donny Roelvink Lidl Huizen
Je broer bekladden is natuurlijk leuk!
Ook medewerkers wilden natuurlijk even op de foto
Dave en Donny Roelvink Lidl Huizen
In de rij voor een dikke knuffel
Dave en Donny Roelvink Lidl Huizen
Een video maken? Ook geen probleem!

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter