Toekomst van Huizen

Toekomst van Huizen

De gemeente wil graag in gesprek met inwoners over de toekomst van Huizen. Hiervoor staan medewerkers van de gemeente in februari en maart op verschillende plekken binnen de gemeente om het gesprek aan te gaan. Hierna stelt de gemeente een omgevingsvisie op over de toekomst van de leefomgeving. Vandaag staat de gemeente op de markt!

Toekomst van Huizen

De gemeente Huizen wil ervoor zorgen dat Huizen ook in de toekomst een plezierige plek is om te wonen, werken, winkelen en te recreëren. Hier kunnen inwoners bij helpen, door hun input over de toekomst van Huizen te geven. De omgevingsvisie die hierop volgt gaat onder andere over de bereikbaarheid met de fiets en de auto, het winkelaanbod, wonen, de inrichting van de openbare ruimte en hoe we omgaan met de energietransitie.

Toekomst van Huizen

Meer informatie over de omgevingsvisie is te lezen op www.toekomstvanhuizen.nl. Via deze website kunnen inwoners vanaf zaterdag 8 februari ook een vragenlijst invullen over de toekomst van Huizen. Op de volgende dagen en tijdstippen kunnen inwoners met de gemeente in gesprek gaan:

  1. Zaterdag 8 februari op de markt in het Oude Dorp
  2. Dinsdag 11 februari op de markt in de Oostermeent
  3. Zaterdag 15 februari op het parkeerterrein bij Lidl
  4. Dinsdag 3 maart van 19.30 tot 21.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Archieffoto’s: Larisa Landré

Arts and Crafts Huizen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter