Sporten tijdens schoolstakingen

Sporten Sportadviesgroep Schoolstakingen Huizen

Donderdag en vrijdag gaan leraren van het primair- en voortgezet onderwijs weer staken. In het hele land gaan 3788 scholen dicht, zo ook in Huizen. Wat doe je tijdens de schoolstakingen met je (klein)kinderen? Nou, je kunt ze bijvoorbeeld laten sporten bij Sportadvisegroep! Zij organiseren verschillende leuke activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Sporten Sportadviesgroep Schoolstakingen Huizen

Freerunnen en lasergamen

Donderdag kunnen kinderen bijvoorbeeld Freerunnen in de sporthal aan de Koers of lasergamen in sporthal Holleblok. Voor de categorieën 4 t/m 7 en 8 t/m 12 jaar zijn verschillende tijden gereserveerd. In de Baat is een kleuterfestijn voor kinderen van 4 t/ 6 jaar.

Sporten Sportadviesgroep Schoolstakingen Huizen

Zaalvoetbal aan het Ellertsveld

Vrijdag is er zaalvoetballen in de sporthal aan het Ellertsveld en apenkooien en sneeuwballengevecht in sporthal Holleblok. Het hele programma tijdens de schoolstakingen inclusief tijden is te vinden op de website van Sportadviesgroep. Hier kun je je kind(eren) ook direct inschrijven.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Archieffoto’s: Inge Jansen
Tekst: Larisa Landré

kouwer installatietechniek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter