OpMaat Vergaderen beste vergaderlocatie van NL!

OpMaat Vergaderen Huizen

OpMaat Vergaderen aan de Huizermaatweg heeft voor de tweede keer in vier jaar de Publieksprijs Meetinglocaties gewonnen van MeetingReview. Hiermee mag OpMaat zich een jaar lang de beste en leukste (vergader)locatie van Nederland noemen. Daar mogen wij als Huizers natuurlijk best trots op zijn!

Winnaar categorie M

Review-site MeetingReview reikt elk jaar prijzen uit aan de (vergader)locaties in Nederland die de beste reviews hebben op de site. OpMaat Vergaderen heeft met een gemiddeld rapportcijfer van 9,5 de publieksprijs in de wacht gesleept in categorie M, voor locaties met een capaciteit tot honderd gasten. Eigenaar Rob Reeuwijk: “Wij maken graag mensen blij met onze persoonlijke aandacht, huiselijke sfeer en verregaande service. En blije mensen, daar doen we het voor. Fijn dus dat met het winnen van deze prijs bevestigd wordt dat onze gasten dit ook zo ervaren.”

OpMaat Vergaderen Huizen

OpMaat Vergaderen

OpMaat werd op 4 november 2015 officiëel geopend door wethouder Marlous Verbeek. In de vier jaar dat de vergaderlocatie open is, heeft het zich ontpopt tot de favoriete vergaderlocatie van veel bedrijven en instellingen van binnen en buiten Huizen. En natuurlijk is het in de winter een fotogeniek pand!

businesscentrumhuizen
Foto: Vincent Snoek

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré

Arts and Crafts Huizen

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Hans Mackaay
    13 januari 2020 op 19:24

    Mooie prestatie van het team van Opmaat, beste locatie van Nederland, gefeliciteerd 🙂

  • Laat een reactie achter