Levende kerststal op de Kombuis

Kerststal Kombuis Huizen

Ook dit jaar staat de kerststal op de Kombuis! Vandaag op Tweede Kerstdag werden de poppen even voor echte mensen vervangen. Tussen 14.00 en 16.00 uur konden mensen de levende kerststal bewonderen.

Tosca de ezel kreeg genoeg aandacht

Levende dieren

Paul Schiffers en zijn buurtgenoten hebben dit jaar wederom alles uit de kast getrokken om de kerststal te verwezenlijken. Er zijn levende dieren aanwezig, waaronder natuurlijk ook Tosca de ezel.

Kerststal Kombuis Huizen
Sarita brengt kerstliederen ten gehore

De beste wensen

Met een glaasje heerlijke glühwein of warme chocomelk was dit een mooi moment om even samen te komen en elkaar mooie dagen en een goed nieuwjaar te wensen. Er werden kerstliederen gezongen en verhalen verteld.

burgemeester
De burgemeester en zijn vrouw krijgen uitleg van Paul Schiffers.

Burgemeester Niek Meijer en zijn vrouw kwamen ook even kijken naar de kerststal, die dit jaar al voor de 24ste keer plaatsvindt.

Kerststal Kombuis Huizen
Er werden heerlijke warme dranken geschonken.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter