“Een vereniging om trots op te zijn.”

COV Excelsior

Gisterenavond vierde het Huizer koor COV Excelsior haar 100-jarig bestaan met een jubileumconcert in de grote kerk in Naarden.
Een prachtig concert met stukken van Puccini, Vivaldi en Mendelssohn met begeleiding van het Promenade orkest uit Amsterdam.

Tot grote verrassing van de koorleden nam loco-burgemeester Bert Rebel aan het eind van het optreden het woord en vertelde over de rijke historie van het Huizer koor. Een verrijking voor onze samenleving, samen zingen en samen luisteren. “Een vereniging om trots op te zijn.” En dat feit werd nog eens benadrukt met het uitreiken van een koninklijke onderscheiding. Als voorzitter van het koor, kreeg Eduard Rebel de Koninklijke Erepenning overhandigd.

De Koninklijke erepenning

Op donderdag 14 november a.s. starten de repetities voor het instuderen van het Weihnachtsoratorium. Aanmelding van nieuwe zangers zou een mooie afsluiting zijn van het jubileumjaar. Met name de mannen worden aangespoord de kelen te laten klinken. Kijk voor meer informatie op www.covexcelsior.nl

De generale repetitie

Foto’s Inge Jansen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

restaurant aan de kade

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter