Komend weekend AtelierRoute

Schilders, tekenaars, beeldhouwers, keramisten, fotografen en sieradenmakers zetten in het weekend van 13 en 14 oktober weer de deuren van hun atelier, werkplaats, expositieruimte of huiskamer wagenwijd openen. Tijdens de 22ste AtelierRoute in Huizen laten ze je kennismaken met hun nieuwste werk.

Route

Bezoekers worden overal gastvrij ontvangen. De kunstenaars vertellen alles over hun inspiratiebronnen, over de technieken die ze gebruiken en over het plezier dat ze beleven aan hun passie. In alle ateliers is kunst te koop, vaak voor een aantrekkelijke prijs. Met de plattegrond van de ateliers kun je van tevoren een leuke route inplannen, die je bijvoorbeeld per fiets kunt afleggen.

Voorproefje

De deelnemende kunstenaars heffen op vrijdag 12 oktober graag een glas met geïnteresseerden tijdens de officiële opening van de AtelierRoute in de Kunstuitleen in de bibliotheek, bij de overzichtsexpositie die daar is ingericht. Iedereen is welkom vanaf 17.00 uur op de bibliotheek aan Plein 2000. Meer informatie vind je op de website van de AtelierRoute.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp. Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Archieffoto’s: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter