Circus Barani is neergestreken in Huizen

Huizen Circus Barani

De eerste wagens stonden er al even, maar sinds vandaag staat de tent in vol ornaat op het evenemententerrein aan de IJsselmeerstraat: Circus Barani is neergestreken in Huizen. De komende twee weekenden zijn er telkens drie voorstellingen te bezoeken, op vrijdag, zaterdag of zondag. Na de laatste voorstelling op 10 maart vertrekt het circus weer.

Huizen Circus Barani

Circus Barani

Het circus is een klein familiecircus in Nederland. Na enkele jaren meegereisd te hebben met andere circussen vonden zij zeven jaar geleden de tijd rijp om met een eigen circusvoorstelling te komen. Aangezien circussen het tegenwoordig moeilijk hebben houden ze het bij een klein maar fijn familiecircus met voor een ieder wat wils

Kijk voor tickets en meer informatie op de website van het circus.

Huizen Circus Barani
Huizen Circus Barani
Huizen Circus Barani

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Henk Heijnen
Tekst: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Sy
    3 maart 2019 op 18:17

    Circus is dierenmishandeling.

  • Laat een reactie achter