Haal Huizen in Huiz !

Wil je ook eens wat anders aan je muur ? Haal dan Huizen in Huiz ! Vanaf vandaag zijn de mooiste foto’s van OpHuizerhoogte ook verkrijgbaar via “werkaandemuur” via onze webshop. Zo krijg je de vaak unieke foto’s uit het dorp bij jou in de woonkamer of in je bedrijf.

Of je nou een uitvergroting op canvas wil, Xposure of Dibond, er zijn diverse ondergronden en afmetingen verkrijgbaar. Unieke platen uit Huizen op hoogwaardig materiaal afgedrukt. We proberen de collectie steeds te blijven aanvullen met nieuw fotomateriaal, zodat er vast een keer iets voor je bij zit.

De koeien van boer Klein

Vorig jaar mocht ik mee met boer Klein uit de Koningin Julianastraat. De laatste Huizer koeien werden naar stal gehaald. Een bijzonder moment want hoe vaak zal dat nog gebeuren ? Het leverde prachtige foto’s op van een stukje Huizer historie dat niet lang meer zal duren. Boer Klein is tenslotte ook al ruim in de tachtig. Alleen al hierom mag hij van mij wel 125 jaar worden !
De foto’s zijn nu na te bestellen. Wil je ook huizer koeien aan de muur ? Neem dan een kijkje in de webshop.

foto’s Inge Jansen

En dan zomaar een voorbeeld van diezelfde koeien. Afgedrukt op behang in een limburgse boerderij. Hoe leuk is dat !Inge Jansen Fotografie

Blijf op Huizer hoogte

Wil je ook op de hoogte blijven van wat er in Huizen gebeurt ? Wij brengen Huizen iedere dag van A tot Z in beeld. En dat kan van alles zijn. Van mooie straatfotografie tot het laatste nieuws. Like onze facebookpagina en kijk met ons mee !

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter