Schuurbrand op de Tulpstraat

Rond half één vanmiddag werd de brandweer opgeroepen voor een brand aan de Tulpstraat. Ter plaatse bleek er brand in een schuurtje waar een wasdroger vermoedelijk door kortsluiting vlam had gevat. De bewoners waren op dat moment niet thuis. Door snel ingrijpen van de brandweer werd voorkomen dat de brand oversloeg naar het naastgelegen schuurtje.

Foto’s: Vincent Snoek

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

restaurant aan de kade

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter