Kledinginzameling Albanië Comité verhuisd

Albanië Comité Huizen

Sinds afgelopen zaterdag 28 september is de kledinginzameling van het Albanië Comité verhuisd. De nieuwe locatie is aan de Fabrieksweg 2, naast het oude pand van de Ireneshop. Iedere maandagavond staan vrijwilligers klaar om van 19.00 uur tot 20.30 uur goederen en kleding in ontvangst te nemen.

Albanië Comité Huizen

Hulp aan Albanië

Stichting Albanië Comité biedt hulp aan de allerarmsten in Albanië. Met voedsel, kleding, onderwijs, medicijnen en renovaties proberen zij het leven van velen dragelijk te maken. Geef daarom oude nog goede kleding en huisraad een tweede leven in Albanië! De goederen worden twee keer per jaar met een vrachtwagen naar Albanië getransporteerd.

Melkbus

Op het moment zijn de vrijwilligers nog druk bezig om alle goederen van de afgelopen maand te sorteren en klaar te maken voor transport. Het is even flink doorwerken, maar binnenkort staat alles netjes klaar in dozen. Ook op de nieuwe locatie staat een melkbus, waarin mensen die hulpgoederen achterlaten ook een kleine gift kunnen deponeren om de transporten naar Albanië te kunnen bekostigen. Meer informatie: www.albaniecomite.nl

Albanië Comité Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré

restaurant aan de kade

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter