Foodtruckfestival toch nog met zon

Foodtruckfestival Huizen

De zomereditie van het Foodtruckfestival leek gisteren letterlijk in het water te vallen. De regen hield de bezoekers gisteren grotendeels weg. Gelukkig werden we vanmiddag verrast met toch nog een zonnetje, die alsnog veel mensen op de been bracht.

Foodtruckfestival Huizen

Live muziek, veel smaken uit veel verschillende keukens en publiek van jong tot oud. Het was weer gezellig. Hopelijk rollen ze volgend jaar weer Huizen binnen en wordt het na twee edities een terugkerend evenement.

Foodtruckfestival Huizen
Foodtruckfestival Huizen
Foodtruckfestival Huizen
Foodtruckfestival Huizen

Foto’s: Larisa Landré

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

restaurant aan de kade

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter